Gjensynstreff

Huset på Kløfta

Den siste dagen i november hadde vi Gjensynstreff på Løken – Kløfta. Vi hadde delt deltakere og pårørende i 2 grupper. Fant ut at det var bedre enn å være 60, 70 personer samtidig.

Kl. 13.00 ankom første gruppe som var 32 personer. De fikk gjennoppleve ferien da vi hadde bildefremvisning på storskjerm. Det ble informert om nyhetene til neste år og det vakte begeistring. Vi serverte pepperkaker, pølser, hamburger, brus og kaffe. Etter 2,5 timer var det naturlig å bryte opp så da reiste de fleste tilbake med dagbok fra sin tur. Hyggelig å møte alle sammen igjen! Gleder oss til neste års turer.

Kl. 17.00 ankom andre gruppe som var 30 personer. Det ble samme opplegg for denne gruppa, men da hadde vi tent stearinlys og alle vinduene i hele første etasje hadde fått adventslys i form av staker eller stjerner. Vi hadde julemusikk under serveringen noe de fleste ble veldig glade for. Etter noen timer sa vi pent farvel og geldet oss til neste tur.

Vi introduserte Middelhavscruise for gruppene. Vi skal seile med Royal Caribbean Cruiseline sitt skip Liberty of the Seas. Her finner du alt du kan drømme om av puber, restuaranter, shoppinggate og show hver kveld. Turen er fra 13. til 21. september 2014. Vi skal overnatte  i Barcelona på H10-Casanova dagen før avgang. Her har vi tid til litt sightseeing og kos før båten går. Vi skal besøke Marseilles og Nice i Frankrike og La Spezia, Roma og Napoli i Italia før vi er tilbake i Barcelona. Turen blir ikke dyrere enn vår påsektur til Malta som koster 18.000,-. Da er alt, unntatt drikke inkludert – også utgifter til 1/3 ledsager er dekket. Vi har 1:3 bemanning.

Hilsen Marit

Leave a Reply

Nyttige linker

Leter du etter viktig informasjon?

Mer

Lyst til å lese mer om oss?

Facebook

Copyright © 2013 unikeferieopplevelser.com. All Rights Reserved.
Org nummer: 995 134 101 - Bakkestien 4, 2040 KLØFTA