Reisemål

For at det skal bli en unik ferie må den inneholde tre viktige elementer: Et unikt reisemål, unike deltakere/turister og mange unike opplevelser. Vi vet at det er forskjellige meninger om hva som er et unikt reisemål og hva som ikke er det. Vi mener det er et sted hvor man føler seg velkommen, hvor det er hyggelig lokalbefolkning, nydelige omgivelser og mange muligheter for en aktiv ferie.

For å se tilgjengelige turer og når vi reiser, så sjekk utreise datoer

En vakker sommer i Hellas

Tilgjengelig: Juni - August | Varighet: 1-3 uker

Hellas er et klassisk reisemål, som har lokket og fascinert sine besøkende i evig tid. Turen vår går til Samos, nærmere bestemt til landsbyen Pythagorion. Havnen er Pythagorions midtpunkt og hjerte. Strandpromenaden møter havet i en myk bue, og ovenfor ligger bebyggelsen spredd i grønne åssider som tribunene i et amfiteater fra antikken.

Samos Mer informasjon

Jul i varmen

Tilgjengelig: Desember - Januar | Varighet: 2 uker

Sydkystens "hovedstad" har mange suksessfaktorer: Sol, strand, shopping og uteliv. For mange av oss er Playa del Inglés selve svaret på en velfortjent pause fra hverdagen. For er det noe sted på Gran Canaria det er enkelt å gjøre hverdagen til en fest, så er det nettopp her. Ikke noe annet sted på øya har et så bredt spekter av restauranter, barer, diskotek og nattklubber.

Gran Canaria Mer informasjon

Deilig å være Norsk i Danmark

Tilgjengelig: Juni - Juli | Varighet: 1-2 uker

Koldkær ligger ca 3,5 km nord for Hals, hvor det er gode innkjøpsmuligheter, restauranter, bowlingssenter, sykkelutleie og hyggelig havnemiljø. Det er 45 km til Frederikshavn og ca 30 km til Aalborg med Tivoliland, shopping og mange andre aktiviteter. Det er bare 45 minutter med bil til Fårup Sommerland og 2,5 timers biltur til Legoland som ligger ved Billund.

Hals Mer informasjon

Middelhavscruise

Tilgjengelig: September | Varighet: 8 dager

Nyt middelhavet med et av de største skipene som seiler i Middelhavet. Om bord kan du gå i shoppinggatene, bade i boblebadet, ta en runde minigolf, se på show eller en av de andre fasilitetene du ikke trodde var mulig på et cruiseskip. Skipet stopper 2 steder i Frankrike og vi skal se 3 forskjellige steder i Italia. Da har vi mange timer å nyte utendørs!

Middelhavscruise Mer informasjon

PÅSKEFERIE I HISTORISKE OMGIVELSER

Tilgjengelig: Mars - April | Varighet: 1 uke

Turen går til Malta og St. Pauls Bay eller nærme bestemt Xemxija. Plassen ligger en 45 minutters kjøretur fra Valletta. Vi skal bo på et kjempekoselig hotell som heter Porto Azzurro Apathotel. Øygruppen Malta er som et lite eventyr der den ligger i farvannet mellom nord og sør, øst og vest.

Malta Mer informasjon

DEN GODE DANSKE STEMNINGEN

Tilgjengelig: Juni | Varighet: 1 helg

Bli med oss på et cruise til København! Opplev storbyen og den gode danske stemningen. Om bord kan du velge mellom fem restauranter, stor taxfree butikk, og underholdning ut i de sene nattetimer. Et cruise med DFDS Seaways til København er som en liten ferie.

Cruise Mer informasjon

KJENN DUFTEN AV VERDEN

Tilgjengelig: November | Varighet: 1 helg

Vil du kjenne duften av verden skal du velge London. Shopping, teater, musicals, publiv, fotball, restauranter, jazzklubber, gallerier, museer, afternoon tea eller rock'n roll. Uansett skal vi sette av tid til å bare rusle gatelangs og suge inn stemningen på kaféer, hos bokhandlere, på markeder og i parker.

London Mer informasjon

Nyttige linker

Leter du etter viktig informasjon?

Facebook

UFO

Copyright © 2019 unikeferieopplevelser.com. All Rights Reserved.
Org nummer: 995 134 101 - Bakkestien 4, 2040 KLØFTA